d3-albatros-uvo
Dinsdag is natuurlijk UvO dag dus mocht Dames 3 in de vertrouwde Wethouder Verheijhal uit spelen tegen Dames 3 van UvO. Met 10 vrouwen sterk begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. De eerste set kwamen we niet echt in ons eigen spel en was het een beetje rommelig. Gelukkig trokken we bij de laatste ballen aan het rechte eind en wonnen we met 7 punten verschil.

De tweede set begon eigenlijk hetzelfde. UvO speelde slimme balletjes en maakten het ons knap lastig. Gelukkig konden we ons halverwege de set weer herpakken en zo ook de tweede set binnenhalen.

Ook de derde set beginnen we met een achterstand, maar we knokken ons goed terug tot een gelijke stand. Op het moment dat Hanna vanaf de bank de best tip ooit roept, namelijk: “Focus op de bal!”, lijkt het spel te keren. De pass gaat beter en we maken minder fouten. Ook bij Lija ontbreekt het niet aan focus en ze slaat punt voor punt binnen.

De laatste set beginnen we voor de verandering met een voorsprong en die geven we niet meer weg. Eindstand: 13-25.

UvO: goed gespeeld, we hopen jullie te zien op het Albavolley toernooi!